Alarmsystemen

Met een alarminstallatie kiest u voor veiligheid en zekerheid. Het detectiesysteem reageert door bij een inbraak of brand de sirenes aan uw huis in werking te zetten en het alarm door te seinen naar de meldkamer.

De nieuwe generatie alarmsystemen laten u toe op verschillende manieren te communiceren met uw systeem. De bediening kan ook via een app op uw smartphone gebeuren. U hebt de controle, letterlijk, in handen.

Omtrekbeveiliging

Met een omtrek of perimeterbeveiliging wordt ongewenste indringing al in het vroegste stadium gedetecteerd. Hoe vroeger de detectie, hoe sneller er kan gereageerd worden.

Meldkamer

De meldkamer biedt extra voordelen, zoals verificatie van het type alarm (inbraak, brand, paniek, sabotage,...) en zo kan er veel sneller gereageerd worden.
Het is mogelijk om verschillende combinaties te maken in het type abonnement: interventie na alarm, bewakingsrondes op vooraf bepaalde uren, ...

 

U bepaalt vooraf wie gewaarschuwd wordt. Op het ogenblik dat de meldkamer een alarmmelding doorkrijgt, komen zij onmiddellijk in actie. Iedere melding wordt snel en professioneel opgevolgd. Onze meldkamer alarmeert dan sleutelhouders en/ of politie.

Indien u geen beroep wenst te doen op de dienstverlening van de meldkamer, kan het alarm ook doorgeseind worden naar uw smartphone.

Bewaking 24/7

Professionele installatie

Bediening via uw smartphone

Hebben we uw interesse gewekt?

Klik hier, om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.