Alarmsystemen

Met een alarminstallatie kies je voor veiligheid en zekerheid. Het detectiesysteem reageert door bij een inbraak of brand de sirenes aan het gebouw in werking te zetten en het alarm door te seinen naar de meldkamer.

De nieuwe generatie alarmsystemen laten toe op verschillende manieren te communiceren met jouw systeem. De bediening kan ook via een app op je smartphone gebeuren. Je hebt de controle, letterlijk, in handen.

Omtrekbeveiliging

Met een omtrek- of perimeterbeveiliging wordt ongewenste indringing al in het vroegste stadium gedetecteerd. Hoe vroeger de detectie, hoe sneller er kan gereageerd worden.

Meldkamer

De meldkamer biedt extra voordelen. Het soort alarm wordt sneller bepaald (inbraak, brand, paniek, sabotage,...), zo kan er sneller en efficiënter gereageerd worden.
Het is mogelijk om verschillende combinaties te maken in het type abonnement: interventie na alarm, bewakingsrondes op vooraf bepaalde momenten,...

 

Je bepaalt vooraf wie gewaarschuwd wordt, de politie en/ of bepaalde contactpersonen. Op het ogenblik dat de meldkamer een alarmmelding doorkrijgt, komen zij onmiddellijk in actie. Iedere melding wordt snel en professioneel opgevolgd.

Indien je geen beroep wenst te doen op de dienstverlening van de meldkamer, kan het alarm ook doorgeseind worden naar je smartphone.

Mistbeveiliging (bedrijven)

De mistmachine is in staat om in enkele seconden een winkel of kantoor volledig te vullen met een ondoorzichtige mist. Het zicht van de inbreker wordt beperkt tot 10-20 cm waardoor deze gedesoriënteerd raakt. Het effect blijft hangen tot ruim tien minuten na het afgaan van het alarm. De mist heeft een zachte muntgeur, is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na.

De mistmachine is eenvoudig te koppelen met een bestaande alarminstallatie en via de ingebouwde programmatiemogelijkheden is het uitstootgedrag aanpasbaar aan de grootte van de te beveiligen ruimte.

Professionele installatie

Bewaking 24/7

Bediening via je smartphone

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.